MENU
Головна » 2018 » Травень » 31 » Карпатські мандри.
10:29 AM
Карпатські мандри.

Навчальний 2017 – 2018 рік для учнів 5-7 класів ЗОШ І-ІІІ ст.. №9  завершився поїздкою до Карпатського національного природничого парку, яка була організована за сприянням Центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.  Подорож залишила по собі незабутні враження для дітей та батьків. Особливо учасникам походу запам’ятався підйом  екологічно-пізнавальною  стежкою  на гору Говерла (висота 2061м.), який  видався непростим.  Довелося прикласти багато зусиль, щоб дійти до вершини гори. В цей час  в Карпатах квітує безліч первоцвітів, серед яких зустрічається чимало рослин,  занесених до Червоної  книги України  - крокуси, рододендрон карпатський, різні види орхідей  тощо.  І ось, нарешті,  Говерлу підкорено. Емоції переповнювали дорослих та дітей.

            Наступного дня наш маршрут пролягав до озера Несамовите, яке після озера Бребенескул  є другим серед  високогірних озер в Українських Карпатах. Воно розташоване на висоті 1750м. над рівнем моря та має льодовикове походження. Діти без особливих зусиль подолали 7 км від спортивної бази «Заросляк» до озера, милуючись чудовими краєвидами карпатського краю, смакуючи джерельною водою, дихаючи чистим гірським повітрям.

            А ранком і ввечері  усіх чекали смачні страви, що були   приготовлені  на вогнищі. Як  діти,  так і дорослі отримали задоволення і неймовірний заряд позитиву.

     Щасливих літніх канікул та нових подорожей!

Татаренко Дар’я, учениця 5-А класу ЗОШ І-ІІІ ст.. №9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 158 | Додав: grebenigor77 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar