MENU
Головна » 2017 » Листопад » 27 » Не поганий початок сезону.
5:03 PM
Не поганий початок сезону.

Не поганий початок сезону.

13-15 жовтня 2017 року пройшов Відкритий Кубок м. Прилуки зі спортивного (пішохідного) туризму. Цими змаганнями починається цикл змагань в рамках Кубку області «Адреналін 2017-2018». Змагання проходили в двох вікових групах, 2003 рік народження і старші та 2004 рік народження і молодші. Старшу група від Ніжина представляла команда «Темп» Ніжинського осередку Чернігівської обласної федерації спортивного туризму України, до складу якої входять в основному вихованці турклубу «Рандеву», а це Кононець Євгеній, Козубенко Євгеній, Журавльов Владислав та Півень Наталія. До складу команди входять також Онищенко Сергій та Ворона Ольга. Команда була кращою практично на всіх дистанціях змагань і закономірно стала переможцем змагань у загальному заліку.

Не підвели й молоді туристи. Команда «Рандеву» під керівництвом Олександра Ровенчина виборола у загальному заліку Кубку м. Прилуки третє місце. У особистому заліку на особисто-командній дистанції «Смуга перешкод» друге місце посіла Адаменко Дарина (учениця ЗОШ №10), перше місце у чоловічих зв’язках посіли Ворона Даниіл та Пархоменко Богдан (учні ЗОШ №15). Налаштовувала команду на швидку й точну роботу її капітан Куйда Валерія (учениця ЗОШ №15). Свій внесок у достойний виступ команди вніс і Сидорак Зеновій (учень ЗОШ №15).

З піднесеним настроєм повернулися молоді спортсмени турклубу «Рандеву» зі змагань.

Результат підбадьорив дітей. Незабаром другий етап Кубку області.

Є над чим працювати й до чого прагнути.

На фото – Куйда Валерія на «паралельних вірьовках»; Адаменко Дарина подолала навісну переправу; Працює зв’язка «Валерія та Дарина»; На дистанції працює зв’язка «Ворона Даниіл та Пархоменко Богдан»; До старту готується Півень Наталія; На дистанції працюють Кононець Євгеній та Півень Наталія (3 фото); Команда долає перешкоду за допомогою жердини; Адаменко Дарина на етапі «паралельні вірьовки»; Куйда Валерія на крутопохилій переправі; Команда «Рандеву» з заслуженою нагородою.

Початок є!!! Працюємо далі……..

 

Методист Центру ТКУМ Ровенчин Олександр.

Переглядів: 152 | Додав: grebenigor77 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar