MENU
Головна » 2017 » Листопад » 27 » "Рандеву" на старті.
5:07 PM
"Рандеву" на старті.

"Рандеву" на старті.

07-08 жовтня 2017 року в Чернігові відбулися Відкриті багатоденні змагання зі спортивного орієнтування пам’яті воїнів-інтернаціоналістів Афганістану. Ніжин представляла команда «Рандеву» Ніжинського Центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, тренери Ровенчин І. та Ровенчин О. Змагання проходили на двох дистанціях – перша «в заданому напрямку», друга «спринт». Учасники були поділені на групи за статтю та віком.  У загальному заліку команда «Рандеву» посіла третє місце, а у особистому заліку Адаменко Дарина (учениця ЗОШ №10) була кращою на обох дистанціях і закономірно посіла перше місце  у групі дівчат до 12 років. Крошка Любов (учениця ЗОШ №9) у групі дівчат 16-18 років за підсумком двох днів змагань виборола третє місце.

Для частини команди з Ніжина це були перші змагання зі спортивного орієнтування такого рангу. Потенціал є. Бажання перемагати теж.

На фото – команда «Рандеву», стартують Ворона Даниіл та Куйда Валерія, вивчає карту Ромащенко Валерій, Адаменко Дарина з заслуженою нагородою.

Методист Центру ТКУМ Ровенчин Олександр.

 

Переглядів: 147 | Додав: grebenigor77 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar