MENU
Головна » 2021 » Жовтень » 18 » Спортивні новини
1:41 PM
Спортивні новини

 

Управління освіти Ніжинської міської ради надає велике значення військово-патріотичному вихованню підростаючого покоління, зокрема, підготовці до військово-спортивної  гри «Сокіл» («Джура»).

Традиційно й цієї осені пройшли старти  спортивного орієнтування, організовані ніжинським Центром туризму і краєзнавства учнівської молоді. 56 хлопців і дівчат продемонстрували своє вміння орієнтуватись на місцевості за допомогою карти та компаса. Природні умови Ніжина надають чудові можливості для тренування і змагань із цієї важливої військової дисципліни.

Одним із етапів військової підготовки є стройовий впоряд (стройова підготовка), вправність в якому показували команди Ніжинського міського ліцею.

До Ніжина з’їхалися юні туристи з Полтави, Чернігова, Прилук, Білої Церкви, Талалаївки, Коропа, Бахмача, Семенівки. Змагання на базі Центру туризму і краєзнавства учнівської молоді провела Чернігівська обласна федерація спортивного туризму за підтримки Ніжинської міської федерації спортивного туризму та відділу з питань фізичної культури і спорту Ніжинської міської ради.

134 учні із 33 команд змагалися в подоланні спусків та підйомів та інших  перешкод  спортивними способами.

Учасники змагань показали різні результати, посіли різні місця турнірних таблиць, з якими можна ознайомитись нижче, а головне, набули нових знань та навичок, які стануть їм у нагоді в майбутньому.

На фото: моменти змагань з орієнтування, впоряду, техніки пішохідного туризму.

Переглядів: 115 | Додав: grebenigor77 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar