MENU
Головна » 2020 » Березень » 7 » в музеї Центру
8:18 PM
в музеї Центру

Новини ЦТКУМ

Повним ходом в Центрі туризму і краєзнавства учнівської молоді іде підготовка до змагань гри «Сокіл» («Джура») серед роїв навчальних закладів міста. Щодня проходять тренування з техніки туризму, орієнтування, стрільби з пневматичної гвинтівки. Наймолодші школярі знайомляться з колекціями музейної кімнати Центру, готуються до конкурсу стрільби з козацького луку, вкладанню рюкзака.

Туристичний клуб «РАНДЕВУ» на змаганнях зі спортивного туризму.

23 лютого 2020 року, на базі Київської 130 спеціалізованої школи, пройшов 2 етап Відкритого Кубку Києва зі спортивного (пішохідного) туризму на штучному рельєфі. Змагання проходили серед зв’язок, на дистанціях 1 та 2 класів складності. На змаганнях Ніжин представляли команди «Рандеву-М» (молодші) та «Рандеву».

На дистанції 2 класу зв’язка Куйда Валерія та Адаменко Дарина вибороли 1 місце, а у командному заліку разом з Бортником Богданом та Харицькою Златою «Рандеву» посіла 3 місце.

На дистанції 1 класу складності зв’язка Харицька Злата та Ташлик Антон вибороли 2 місце, а у командному заліку разом з Гордієнком Тимуром, Іваницькою Анною, Пашком Максимом та Дорошенком Ярославом «Рандеву-М» посіла 2 місце. При цьому перші дві зв’язки виконали норматив 1 юнацького розряду зі спортивного туризму.

Змагальний сезон триває.

Команди зі своїми наставниками Ровенчин Іриною та Олександром готуються до нових стартів.

Значних успіхів досягли і наші спортсмени. 17 лютого 2020 року в спеціалізованій школі №130 Голосіївського району міста Києва на ІІ етапі відкритого Кубку зі спортивного (пішохідного) туризму в залах на штучному рельєфі «X-drive-2020» на дистанції зв’язок ІV класу наші спортсмени Перевера Олександр і Ковтун Руслан посіли ІІ місце і виконали норматив КМС. Тому вітаємо з перемогою, тим більше, що для Ковтуна Руслана ці змагання принесли в його спортивну  скарбничку звання кандидата в майстри спорту! Наші вітання новому кандидату в майстри спорту зі спортивного туризму Ковтуну Руслану Ігоровичу і тренеру Перевері Олександру Анатолійовичу за підготовку спортсмена такого рівня!

Гуртківці Центру беруть участь у заходах, що проводяться за підтримки Департаменту сімї, молоді та спорту, де проводяться заняття з самооборони, тактики, медицини, антитерористичної підготовки, правил поводження зі зброєю тощо.

Переглядів: 176 | Додав: grebenigor77 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar