MENU
Головна » 2019 » Листопад » 1 » Вихованці ЦТКУМ - навчально-тренувальний збір з техніки пішохідного туризму
5:14 PM
Вихованці ЦТКУМ - навчально-тренувальний збір з техніки пішохідного туризму

Під час осінніх канікул вихованці ЦТКУМ взяли участь у навчально-тренувальному зборі з техніки пішохідного туризму, на базі Чернігівського Центру НПВТКУМ, під час якого гуртківці відвідали побували на краєзнавчих екскурсіях та практикувалися у техніці спортивного туризму;
Військово-патріотичний гурток взяв участь у Всеукраїнській акції "Крути", яка проходила у с.Курінь, Бахмацького району з 26 по 29 жовтня.
Під час заходу відбулись цікаві зустрічі з видатними людьми, заняття з техніки альпінізму, туризму, військових дисциплін, основ виживання, самооборони зміцнили дух та загартували учасників акції.
Концерт української музики для дітей влаштував Сергій Василюк (лідер гурту "Тінь сонця").
Крім того, учасники відвідали палац гетьмана Кирила Розумовського, цитадель Батуринської фортеці, дізнатись більше про битву під Бахмачем і Крутами.

28-29 жовтня до Центру ТКУМ завітали колеги з Миколаївщини, які три дні знайомилися з пам’ятними місцями Чернігова, Новгород- Сіверського, Батурина та Ніжина.
30 жовтня на екскурсію до Ніжина прибула група туристів-краєзнавців з Коропа, які відвідали видатні пам’ятки міста та ознайомилися з спортивною залою і музейною кімнатою Центру ТКУМ.

Переглядів: 206 | Додав: grebenigor77 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar