MENU
Головна » 2018 » Січень » 16 » Зимові канікули Центру ТКУМ
9:16 PM
Зимові канікули Центру ТКУМ

Традиційно під час канікул вирушили до зимових Карпат гуртківці Центру туризму і краєзнавства учнівської молоді та учні ЗОШ І-ІІІ ст. №№ 2, 9, Ніжинської гімназії № 3. Співробітники Центру, організовуючи екскурсії, завжди ради вітати сімейні групи. Адже спільні пригоди, далекі подорожі допомагають зміцненню стосунків батьків та дітей.

Цього року з цікавими куточками України познайомилися туристи під керівництвом співробітників Центру Владислава Тарара, Богдана Коржа, Ірини Кармазіної, Ірини Ровенчин, Олександра Ровенчина та Ігоря Гребеннікова. З ними були учителі шкіл міста, батьки юних туристів, випускники та ветерани походів - разом майже 200 учасників подорожей, що побували у містах Мукачеве та Берегове, біля водоспаду Шепіт, на горах Гимба, Високий Верх, Магура, Єльза, Погар, Тростяна, купалися у термальних басейнах, каталися на гірських лижах, санках, сноубордах, знайомилися з екзотичними стравами Закарпаття, відпочивали та оздоровлювалися.

Головним у цих подорожах стало те, що їх учасники побачили красу нашої країни, познайомилися з новими людьми, їх звичаями та побутом, ближче пізнали рідну землю.

На фото: екскурсія до старовинної залізниці, купання у Косине, біля водоспаду Шипіт, подорож гірськими стежками, екскурсія до замку Паланок.

 

І.Гребенніков

 

Переглядів: 162 | Додав: grebenigor77 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar