MENU
Головна » 2018 » Вересень » 26 » Зліт-змагання серед педагогічних працівників закладів освіти Чернігівщини
8:31 PM
Зліт-змагання серед педагогічних працівників закладів освіти Чернігівщини

20-22 вересня на базі табору «Юний турист» обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та екскурсій пройшов зліт-змагання серед педагогічних працівників закладів освіти Чернігівщини та організаторів туристсько-спортивного і військово-патріотичного блоків гри «Сокіл» («Джура»).

 

У змаганнях взяли участь команди з Семенівки, Талалаївки, Бахмацького району, Коропської, Куликівчької, Носівської та Ічнянської ОТГ, Козелецької селищної ради та м. Ніжина. Педагоги змагалися у тих видах спортивних дисциплін, яким згодом будуть навчати школярів – техніці подолання природних перешкод, орієнтуванню, вело туризму. До фотоконкурсу входило два розділи – репортаж про змагання та на національно-патріотичну тематику. Команда Ніжина посіла перші призові місця у всіх видах конкурсів за винятком велотріалу, де посіла друге місце.

До команди міста входили педагогічні працівники Центру туризму і краєзнавства та гімназії № 3, досвідчені туристи, що організують національно-патріотичну і туристсько-спортивну роботу, проводять багатоденні водні та пішохідні походи,  працюють у літній оздоровчий період з учнівською молоддю міста.

На фото: моменти змагань, зведений протокол конкурсів, фото, що були визнані кращими на конкурсі

Переглядів: 125 | Додав: grebenigor77 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar